Tilbake

NISSAN LEAF - NORGES MEST SOLGTE BIL

nissan leaf
Norges mest solgte bil

fra kr 281.900,-

rente

1.95% 

Rask

Levering

Leasing pr mnd 

 1.950,-

Nye Nissan Leaf er en innovativ el-bil med smart assistentsystemer som gjør kjøreopplevelsen enda bedre. Føl spenningen ved umiddelbar akselerasjon, og dra hvor som helst og enda lenger uten å stoppe for å fylle drivstoff. Nissan Leaf har 40Kwt batteri og lades fra 20% til 80% batterikapasitet på under 60 minutter*.  Nissan Leaf har god plass til 5 og ettersom den er bygget som en El-bil fra bunnen, har du et fullverdig bagasjerom. Velkommen innom og opplev Nye Nissan Leaf.

E-pedal - en ny måte å kjøre på

Øk farten, brems og stopp med én enkelt pedal. Ja! Vår ukompliserte e-Pedal gjør kjøringen til en lek i nye Nissan LEAF. Den er enkel, morsom og gir deg i tillegg mer kontroll.

PROPILOT - selvkjørende teknologi

Aktiver Nissan ProPILOT, så sørger systemet for å holde deg midt i filen, dekke alle blindsoner, øke farten, bremse ned og stoppe helt ved behov i køer.

PROPILOT PARK - lukeparker som en stjerne

Glem trang parkering. La ProPILOT Park gjøre jobben for deg. Ingen hender, ingen føtter – bare len deg tilbake og nyt utsikten. 

Apple CarPlay speiler telefonen din, slik at du kan bruke dine favorittapper som spotify, google maps, eller podcasts direkte i bilens display. Hold kontakten når du kjører med sømløs smarttelefonintegrasjon og egentilpasset informasjon om kjøreturen. Alt er smartere og mer moro i nye Nissan LEAF.

prøvekjøring

lyst til å prøve nissan leaf?

Tilbudet gjelder til: 31.01.2019.

*Gjelder ved bestilling under kampanjedagene. **Eksempelet er basert på Nissan Leaf Acenta inkl. metallic
lakk, vinterhjul og skvettlapper. Rabattert leasingpris: 290 600 (gjelder ikke ved kjøp). Leie 1 950 kr
pr. mnd. Startleie 80 000 kr, nom. Flytende kampanjerente 2,95 %, 36 mnd./45 000 km. Månedsleien kan
endres i takt med endringene i rente-nivået (Flytende rente). Termin og etabl. gebyr kommer i tillegg.

KONTAKT OSS