Nissan Leaf

Nissan LEaf

Nissan Leaf er den ledende El-bilen som har satt og flyttet standarden og banet vei for elektrisk mobilitet i Norge. Originalen er fremdeles en favoritt blant alle som ønsker å kjøre elektrisk, grønt og spare miljøet. 

Nissan Leaf har plass til hele familien og et bagasjerom som rommer en barnevogn, eller flere store kofferter. Bakseteplassen er romslig og har god plass  til barneseter eller kollegaer som kjører felles til jobb. 

Bli kjent med Nissan Leaf

Ulike rekkevidde alternativer

Velg mellom batteri på 40kWh eller 62Kwh og rekkevidde mellom 270km eller 385km. 

Nissan pro pilot 

Kjør, stopp og hold kjørefeltet. Nissan Propilot er en selvkjørende teknologi som hjelper deg til å bli en bedre sjofør

Utslipsfri og bærekraftig 

Kjør utslipsfritt og bidra til et bedre miljø og klima der du bor. Nissan Leaf er 100% utslippsfri. 

Ny smarttelefon app

Nissan Leaf er en integrert del av din hveradag og du kan styre fler avbilens funksjoner fra mobiltelefonen med en helt ny app. 

Hvilken Leaf passer for deg?

Nissan Leaf 40kwh  - Opptil 270km utslippsfri tur

ER NISSAN LEAF RIKTIG FOR MEG?

Den bestselgende elbilen i Europa leverer en nullutslippsopplevelse**** drevet av 147 hk til daglig bykjøring, ved hjelp av Nissan e-Pedal™ og ProPILOT*** som gjør det enklere å leve med trafikkorker.

se aktuelle kampanjer på Nissan Leaf 

Nissan Leaf e+ 62kw opptil 385km utslippsfri tur

ER NISSAN LEAF E+ RIKTIG FOR MEG?

Nissan LEAF e+ er ny av året og utstyrt med et intelligent, kraftforsterket batteri og en kraftig, helelektrisk motor som yter 214 hk. Rett og slett fantastisk moro på en kjøretur som ikke gir avkall på noe.

Se aktuelle kampanjer på Nissan Leaf e+


Nissan Leaf - lading 

Offentlige ladestasjoner

Det er et stadig voksende nettverk av offentlige ladestasjoner hvor du kan lade opp Nissan LEAF når du er underveis. De finnes langs hovedveier, på bensinstasjoner og i flere «offentlige bygninger». Bare legg inn reiseruten på kartet og velg den stasjonen som er mest praktisk for turen.

Hjemmelading - enkelt 

Alle modeller av Nissan LEAF leveres med EVSE ladekabel du trenger for å koble bilen til nærmeste stikkontakt og etterlade den hjemme eller der du jobber.

Du kan installere en Nissan-sertifisert WALLBOX i garasjen din og doble ladehastigheten slik at bilen er fulladet neste morgen. Plug-and-play på den trygge måten med Nissan LEAF.