Nissan Original Service

Vi kjenner din Nissan!

Hos Gromstad Motor Stoa tilbyr vi en rekke service- og reparasjonstjenester, som original service, EU-kontroll, eller ulike reparasjoner hvis uhellet er ute. Når du leverer din Nissan hos oss tar vi alltid vare på bilens historikk og fabrikkgarantien blir ivaretatt. I tillegg får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti med veihjelp frem til neste avtalte service, såfremt du følger Nissan sitt anbefalte service- og vedlikeholdsprogram. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet!

Våre ansatte er spesialister på Nissan og her finner du høyt utdannede bilmekanikere. Vi jobber hver dag for å ha fornøyde kunder. Gromstad Motor Stoa er ISO-sertifisert og driver med kontinuerlig kvalitetsforbedringsarbeid, der våre ansatte jobber mot et felles mål. Alle våre kunder skal trives hos oss og være fornøyde med den service vi yter. Vi satser mye på utdannelse av vår ansatte slik at vi kan gi deg som kunde den beste kvaliteten og kundeopplevelsen hver eneste gang.

I tillegg til mekanisk arbeid utfører vi også reparasjon av skade, lakk, karosseri, samt frontrute - bilglass. Vi tilbyr også småskadereparasjoner med Smart Repair og Bulkfix, som betyr at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og til en gunstig pris.

Hva kan vi hjelpe deg med? Kontakt oss i dag, vi har ledig time raskt.

Bestill service her eller ring oss på telefon 374 01 050